Boka

Bokningsregler

Alla aktiviteter du gör hos oss sker på egen risk. Vill du har försäkringsskydd ber vi dig se över dina försäkringar innan du kommer till oss. Genom att skicka en bokningsförfrågan visar du att du är införstådd med det. Aktiviteter vi erbjuder är tex skijoring, skoteråkning, ridning, slädturer, isfiske och vildmarksguidning. Det är bra att du ser över ditt försäkringsskydd innan du kommer till oss. Vi är noga med din säkerhet, det är viktigt att du följer våra råd när du är hos oss. Vi har hjälmar att låna ut och vi rekommenderar alla att använda hjälm. Är man oerfaren ryttare/nybörjare SKALL man använda hjälm.

Korta turer (1.5h, 2.5h, 7h och slädturer)

Du bokar din tur utan övernattning via fjallridning.bokadirekt.se.

Åldersgräns 10 år för 1.5h/2.5h. Om barnet kommer och vi konstaterar att turen är för svår för barnet pga att ålder eller längdgränser inte uppfylls är det full betalning som gäller även om barnet inte klarar av att följa med på turen. Vår barntur/slädtur har ingen åldersgräns.

Ombokning/avbokning är möjlig, fram till 2 dygn på våra 1,5h, 2,5h, specialturer samt
slädturer.
Ombokning/avbokning är möjlig fram till 7 dygn på våra Toppturer(sommar)
/Heldagsturer(Vinter)

Vid en eventuell avbokning kort inpå turen (2 dagar eller närmre) eller om du inte dyker upp på utsatt tid så förväntar vi oss full betalning, via swish eller faktura (10dgr).

Övernattningsturer

Du bokar din tur via mejl till info@fjallridning.se eller via vårt kontaktformulär här intill.

Åldersgräns 16 år.

När du bokar dig på en tur så mejlar vi dig en faktura med betalning inom 30 dagar för hela turen. 50% av fakturan är en bokningsavgift. Bokningsavgiften återbetalas inte vid en eventuell avbokning oavsett orsak. Vid sen avbokning, 30 dagar innan turen eller senare återbetalas ingenting. Läkarintyg krävs och tydlig sjukdom som påverkar din möjlighet att komma till oss som tex ett brutet ben eller livshotande sjukdom.

Bokningsförfrågan

Önskar du en längre vistelse än en dag? Skicka din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret här intill. Dagsturer kan du boka direkt genom att klicka här.